Hoppa över till innehåll

BandMeeting är en musikpimp

2009 september 29

Oavsett om du är en naturtalang som spelar sju instrument lika bra som Prince, eller om du kan högst tre-fyra ackord på en gitarr så finns det alltid andra som är som du, och det finns andra som vill spela med någon som du.
Det gäller bara att hitta dem.
Bandmeeting är som en blinkande fyr, en mötesplats för alla med en musikalisk längtan som kräver medmusiker.
Alltför många sitter hemma och plinkar och rockar utan att vara med om den grymma känslan det innebär att släppa loss ihop med andra.
De gånger jag varit med och kört *musiker sökes* har det alltid varit en grym stämning och mycket känslor när musikerna stått på scenen och berättat om sina musikaliska drömmar och förhoppningar.
Man får liksom kliva in i deras värld för några minuter, samtidigt som de ger uttryck för sin vilja att ha någon med på sin resa mot vad det nu är de drömmer om. Ibland är det skivkontrakt, ibland turnérande, ibland sporadiska spelningar eller bara någon att jamma med.
Musiker sökes är en perfekt plattform för bandet som saknar en viss musiker eller för den som gillar att spela eller sjunga men inte har nån att göra det med.
Så oavsett om man är en Lennon som vill hitta sin McCartney, ett the Doors som söker sin Jim Morrison eller en Richards looking for Jagger, så finns chansen här.
Bandmeeting är musikpimpen som vill att du ska utnyttja den för dina egna syften.
Gör det!

Morgan Larsson
Programledare i P3:s Christer

3 kommentarer lämna en →
 1. Ragnhild permalink
  oktober 6, 2009

  Eller ett the Cardigans letandes efter sitt Nina, en Ike efter sin Tina eller en Janis sökandes ett fett rockband…

 2. oktober 6, 2009

  Du har så rätt! ”Musiker Sökes” är till för alla sorters musiker oavsett bakgrund eller tillhörighet…

  /Patrik

Trackbacks and Pingbacks

 1. Musikpimpen gör ”Musiker Sökes” på nätet | The BandMeeting

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS