Hoppa över till innehåll

Genomfört ytterligare ett BandMeeting

2009 september 15

Så har man utfört ytterligare ett BandMeeting i Göteborg. Den här gången var det på Parken och där i lördags fick man lyssna på en mängd spännande intervjuer som Morgan Larsson (från ”Christer i P3″) genomförde med bl a One without, Hammarin & Robin, Zero Illusions för att nämna några. En intressant föreläsning av Per Boysen blev det också om skivkontrakt eller DIY. Synd bara att det inte var så mycket besökare där som det kunde ha varit. Alla deltagare gillade verkligen hela konceptet. Det märkte särskilt på programpunkten ”Musiker Sökes”. Det finns många ensamma musiker och band som saknar bandmedlemmar. Många av dem som gick upp på scen i lördags märktes hur engagerade de var och ibland lite smått frustrerade över att inte hitta någon att spela med. Det blev efteråt ett spännande mingel. såg iaf att ”Hammarin & Robin” kastade sig över saxofonisterna.

Inga kommentarer än

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS