Hoppa över till innehåll

Lyckat Musiker Sökes

2009 september 21

Det är så skönt att få höra att deltagare till Musiker Sökes hittat varandra! Det var hela grunden till att jag startade the BandMeeting, som sedan utvecklats till en mötesplats med föreläsningar mm.

Saxofonisterna som ställde upp hittade varandra och har bildat ett nytt band och även Hammarin & Robin fick upp ögonen för dessa två musiker. De hade även möjlighet att träffa en gitarrist som smög omkring i lokalen klädd i BandMeeting-tshirt (det var inte jag, jag är basist….) och fick även fler nyttiga kontakter. Det är så det skall fungera!

Som musiker måste man verkligen jobba hårt för att lyckas (få gig mm…). Mycket handlar om arbete utanför replokalen som inte har att göra med hur bra man spelar utan hur bra man är att nätverka, hitta nya kontakter, skriva bra pressmeddelanden, ringa ex bolag och journalister. En hel del av jobbet är, som jag hört någon säga: ”Ring, skicka, ring, ring” för att man skall lyckas få igenom en spelning eller artikel eller vad det nu kan vara.

Jag hoppas få reda på mer ifrån er som ställde upp på Musiker Sökes och även ni som var där för intervjuerna och Per Boysens föreläsning. Vad tyckte ni?

Det finns nu publicerade bilder ifrån den 12 sep på www.bandmeeting.se och www.myspace.com/thebandmeeting

Nedan för syns ett urval med 1) anmälan till Musiker Sökes 2) Per Boysen 3) Musiker Sökes 4) Mingelbild

(Bilderna är tagna av Lotta Klemensson)

/Patrik Strömberg, arrangör av the BandMeeting


Inga kommentarer än

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS