Hoppa över till innehåll

Ubetoo letar årets sommarhit i samarbete med Warner Music och Neonberger Music

2010 februari 25

Har du låten som har potentialen att bli årets sommarplåga?

Du har nu chansen att få en musikvideo och din låt distribuerad genom Warner Music och promotad av Neonberger Music och Ubetoo!

Det du behöver göra är att ladda upp din låt på Ubetoo under namnet ”Summer hit  - (din titel här)”, så att de vet vilken låt du ställer upp med…

Den skall finnas på www.ubetoo.com senast den 5 mars! (Läs gärna min intervju: Ubetoo – en site för streamad musik för att hjälpa osignade artister att nå ut)

Ubetoo och Neonberger Music väljer ut de bidrag som går vidare till semifinal och sedan är det upp till dig och publiken vilka som går till final.

De 9 bidrag med flest SMS-röster samt 1 bidrag med flest lyssningar (här räknas även från Ubetoos externa spelare, mer info om den finns här.).

Vinnaren i finalen utses av en jury bestående utav Anna-Clara Blixt Modin (Ubetoo), Marcus Neonberger (Neonberger Music) och Mattias Wachtmeister (Warner Music).

Min inställning till tävlingar

Jag brukar vanligtvis bli lite allergisk när det gäller tävlingar där du skall ragga SMS-röster. Det blir ofta ett utnyttjande av den osignade artisten, som sedan inte får något tillbaka.

Här är upplägget dock annorlunda. Visst är det SMS-röster, men tävlingen promotas av Ubetoo och Neonberger i alla kanaler. Dessutom är artisterna med och delar på annonsintäkterna precis som vanligt på Ubetoo, vilket också gäller den externa Ubetoo-spelaren.

Det glädjer mig att Ubetoo ser oss artister mer som en samarbetspartner än om man jämför med många andra tävlingar.

Frågan är då… Är det någon av er som har en potentiell sommarhit?

Inga kommentarer än

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS