Hoppa över till innehåll

Dead Tree Music kväll på Sticky Fingers

2010 mars 17

För ett par veckor sedan träffade jag Jimmy Norberg från artistlanseringsbolaget Dead Tree Music.

Vi insåg snabbt att vi skulle kunna samarbeta på ett eller annat sätt i framtiden.

Nu på fredag den 19 mars på Sticky Fingers Top Floor kommer Dead Tree Music presentera  en del av sina artister som ligger på bolaget, vilka framtida planer som finns samt hur Dead Tree Music jobbar med artistlansering. Outshine,  Foobar The Band samt Minora spelar live denna afton.

Jag kommer dessutom finnas på plats, så om ni vill snacka lite kring ”Musiker Sökes”, musikbransch eller allmänt om musik finns jag tillgänglig. Tar nog på mig en BM-tshirt så att ni känner igen mig…

Tid: 21.00

100kr i dörren
90kr på ticnet.se – http://www.ticnet.se/search.php?tm_link=tm_homeA_header_search&language=sv&keyword=outshine

OUTSHINE
Göteborgsbaserade bandet Outshine med 4 USA turnéer i bagaget är aktuella med att lansera plattan ”Until We Are Dead” i Europa tillsammans med Sound Pollution och Metal Revelation. Kolla in nya videon till andra singeln ”Love for the music” på http://www.youtube.com/theoutshine
Nytt material kommer även presenteras under kvällen!

MYSPACE

http://www.myspace.com/theoutshine

FOOBAR THE BAND
Foobar the band är en fem man stark ångvält som ingen kommer undan oskadd.
Deras smutsiga, okomplicerade riffmangelrock med viss “sjunga med” får en att undra vilket mörkt hål de kröp ut ur och svaret är Göteborg.
Dessa grabbar kommer att fylla tomrummet i din rocksjäl och de har sedan starten 2005 haft tre trummisar, fyra gitarrister, fem replokaler, turnerat i Europa, spelat in fem musikvideor samt släppt två album på eget skivbolag. De har nyligen byggt en egen studio på Lindholmen och i mars släpper de nya EP´n.
Varje gång de spelar i Göteborg så är fansen där och lyfter taket likt en orkan.

http://www.myspace.com/foobartheband

MINORA
Minora ligger i gränslandet mellan olika genrer men är konsekventa med att deras musik ska förmedla en känsla. Med den nuvarande sättningen har bandet under två års tid jobbat fram ett sound som de känner sig fullkomligt nöjda med. I höst kommer den planerade releasen av deras debutalbum och bandet är för närvarande i studion och spelar in de tio spår som kommer att finnas på skivan.

http://www.myspace.com/minora

/Patrik Strömberg, Musikpimp och arrangör av the BandMeeting

Inga kommentarer än

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS