Hoppa över till innehåll

Bilder från BandMeeting Live! 2010 i Göteborg

2010 juni 8

mingel på BandMeeting Live! 2010 i Göteborg

Nu har jag fått bilderna från fotografen Patrik Olsson och har nu också redigerat dem…:)

Ni som hade kommit dit hade trots allt en hel del att prata om… och med rätt personer dessutom!

t v Peter Andersson (Adore Music), Jon Lyster (TJ Management och Crankitup)

Här fanns bl a Peter Andersson (Adore Music) och Jon Lyster (TJ Management och Crankitup).

(överst) Henryk Lipp (Music A Matic) pratar med Lasse Thomsson (t v) och Pär Berglund från Blindmen.se

Dessutom så kom Henryk Lipp (Music A Matic) dit och han har varit med på varje BandMeeting Live! Här ser vi honom prata med Pär Berglund och Lasse Thomasson från blindmen.se

(från vänster) Sarah Stancs, Malinn Sjölander, Anna-Clara Blixt Modin

Tre stycken från min samarbetspartner Ubetoo i Stockholm hade kommit hit till Göteborg för den här kvällen. Här ser vi Anna-Clara Blixt Modin (vd), Malinn Sjölander och Sarah Stancs.

Anna-Clara Blixt Modin (vd på Ubetoo och Stagepool)

Anna-Clara var också senare på scenen och pratade just om hur framtiden ser ut för Ubetoo och lite om vårt samarbete kring ”Musiker Sökes”.

Agnes Arpi pratar Twitter med mig - Patrik Strömberg

Agnes Arpi (@TantAgnes) pratade om Twitter och hur du kan använda dig av det för att skapa ett bra varumärke, samt om för- och nackdelar av Twitter.

Jag och Madeleine Ericson

Jag fick också lite tid att prata med er som hade kommit hit. Här står jag och pratar med Madeleine Ericson även hon har varit en flitig besökare till BandMeeting Live! Hon var här både för att mingla och för att leta efter en basist (som hon nu också hittat!).

Det var ett par stycken till som deltog i ”Musiker Sökes-live” Deceptic sökte efter en gitarrist (Läs mer här!) och Emma Grönwall från Soul Fetch – ett band som bildades från förra årets ”Musiker Sökes”-live underBandMeeting Live! 2009 sökte efter en manlig sångare till Soul Fetch. Läs mer om det här!

Det var en väldigt trevlig intervju.:)

Jag var väldigt glad att Ebbot Lundberg och Fredrik Sandsten från The Soundtrack of our lives kunde komma hit och bli intervjuade om deras nya låtprenumeration.

(från vänster) Fredrik Sandsten, Ebbot Lundberg, Patrik Strömberg

Vi pratade även om de trodde att det är skillnad att komma in i musikbranschen idag än var det var på 90-talet och vad för råd de har till oetablerade artister/band för att de skall lyckas komma in i musikbranschen.

En moderator med vassa frågor.

Sedan var det dags för paneldiskussionen om Musik och sociala medier som Carl-Johan Magnusson från Social Media Club Göteborg höll i.

Paneldiskussion - Musik och Sociala Medier

och slutligen är hela panelen här:
Från vänster: Henrik Andersson (hittagig.se), Agnes Arpi, Lasse Thomasson (Blindmen.se), Per Bussman (Triada Communication), Anna-Clara Blixt Modin (Ubetoo) och jag själv – Patrik Strömberg.

Inga kommentarer än

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS