Hoppa över till innehåll

Marknadsföring för musiker – Workshop

2011 mars 15

BandMeeting kommer att genomföra workshops om Marknadsföring för artister under våren tillsammans med Blindmen. Då kommer vi att gå igenom vad marknadsföring innebär, med en särskild inriktning på sociala medier. Det handlar om workshops på fem timmar i små grupper om 6-7 deltagare. Du kan läsa programmet här. De kommer att äga rum under april i Göteborg och i Stockholm och kostar 950 kr per deltagare.

Ni kan göra en intresseanmälan till Pär Berglund på Blindmen. Mejla och berätta vilken ort som i så fall är aktuell och om du föredrar dagtid, kvällstid eller helger. Intresseanmälan är inte bindande.

Om du inte kan komma till Göteborg eller Stockholm så får du gärna berätta vilken stad som skulle passa dig bäst så att vi kan se möjligheterna om vi kan komma till din stad.

Inga kommentarer än

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS