Hoppa över till innehåll

Musiker sökes till projekt i Stockholm

2011 maj 17

Musiken är inspirerad av postpunk, pop, avant-garde-rock etc. och låter inte särskilt modern men förhoppningsvis nyskapande på något sätt. Söker i första hand kvinnliga musiker eftersom jag tidigare bara jobbat med killar och det är lite underligt så skulle helst vilja se åtminstone 50/50-fördelning.

Jag skriver låtar och kan tänka mig att dela det ansvaret men vill gärna se en klar uppdelning av ansvar där den som skriver en låt bestämmer över den. Jag ser gärna att du tycker om åtminstone någon av följande artister, annars tror jag att det kan vara svårt att komma överens: Nico, Roxy Music, Joy Divison, Felt, Chameleons, Red House Painters, Beach House, John Cale.

Jag är 29 år gammal och bor i Stockholm.

Kontakta mig om ni är intresserade av att höra musik som jag har gjort.

Mikael Saltzman
mikaelsaltzman(a)gmail.com

Inga kommentarer än

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS