Hoppa över till innehåll

Sångworkshop med Jennifer Ferguson på DaFlo 14-16 juli

2011 juli 11

Jag fick tips av Britta Wålstedt på festivalen Daflo om en sångworkshop. Verkar vara riktigt intressant!

/Patrik Strömberg

—————————————————————————————————————————————————————-

Anmäl dig till en sångworkshop med JENNIFER FERGUSON, en av Sydafrikas mest älskade singer-songwriters. Hon har studerat teater och sång i Kapstaden och arbetat som sångerska, låtskriverska, skådespelerska, aktivist och politiker i demokratirörelsen där. I Sydafrika är Jennifer Ferguson en välkänd artist efter många konserter, tv-framträdande och CD-inspelningar och även för sitt politiska och kulturella engagemang. Upplev henne på DaFlo som instruktör i en sångworkshop!

En färgstark festival med mod, engagemang, energi och glädje!

DaFlo är en festival i dansens, paddlingens och nycirkusens anda. En festival med vänskap, kreativitet, musik och skapande i centrum.

Arrangemanget anordnas av Vidga och hålls i Dala-Floda den 14-16 juli 2011. DaFlo är en festlighet som återkommer år efter år..

Under tre dagar anordnas workshops inom akrobatik, parakrobatik, jonglering, luftakrobatik, streetdance, afro-fusion, hiphop, sång, trummor, breakdance och forspaddling!

Läs mer om priser och festivalprogram på www.daflo.se

Inga kommentarer än

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS