Hoppa över till innehåll

European Job Day Culture – en jobbmässa för kulturarbetsmarknaden i Europa

2011 november 8

Arbetsförmedlingen Kultur Media och Eures arrangerar European Job Day Culture – en jobbmässa för kulturarbetsmarknaden i Europa den 17 november på Nalen, kl.10-17.

På mässan finns möjlighet att träffa utländska och svenska kulturorganisationer som besvarar frågor om finansiering av egna kulturprojekt, hur arbetsmarknaden ser ut i olika länder, var det finns lediga jobb, vad som händer med pensioner och försäkringar om man lämnar Sverige i några år och vad som händer när man kommer tillbaka o.s.v. Sunwing rekryterar ljud- och ljustekniker på plats. Seminarier hålls i anslutning till mässalen hela dagen.

En toppenbra möjlighet för kulturutövare som vill ut i Europa. Om det inte är du kanske det finns någon i ditt nätverk!? Tipsa dem gärna i så fall gärna.

Här länk till informationen om mässan på Arbetsförmedlingens hemsida:

http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Stod-och-service/Hitta-din-arbetsformedling/Kontorssidor/Region-Stockholm/Stockholm/Kultur-Media-Ost/Aktiviteter/10-24-2011–.html?occurence=1321520400000

Inga kommentarer än

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS