Hoppa över till innehåll

Så här kan det se ut

2012 november 22
av Iendi

Idag tänker jag inte orda så mycket utan i stället visa några bilder tagna i SL, så att ni får en liten uppfattning om hur det kan se ut. En kort förklaring till vad ni ser finns under varje bild.

Den här bilden är tagen under en konsert med den danske artisten Torben Asp. I oktober arrangerade jag en tredagars festival med en rad av mina favoritartister i SL. Torben är en av dom.

Bright Oh heter en Australiensk artist som jag gärna bokar. Nu ställer tidsskillnaden till det men ibland får vi till det. Det här fotor är taget på hans egen klubb där han uppträder regelbundet.

Så här kan det se ut när jag är ute och lyssnar på olika artisetr för att hitta någon som jag vill boka. Oftast ta jag med mig någon för att få ytterligare ett omdöme. Damen till höger är min avatar Iendi.

Jag avslutar med en bild från festivalen. Det är inte bara musik vi sysslar med i SL. Den sociala biten är viktig för mig och många andra. Här har vi samlats några stycken för ett samtal. Ibland blir det lättsamma samtal med en massa skratt. Ibland allvarliga där både företeelser i SL och RL diskuteras. Dom här samtalen förs mestadels i chatt, men det händer också att vi samtalar med röst.

Det var allt jag tänkte bjuda på idag. Om inte annat kommer mellan blir det ett nytt inlägg nästa torsdag.
På återhörande
//Lena/Jändi

en kommentar lämna en →
  1. november 26, 2012

    Grymt skrivet Jändi :)

Lämna en kommentar

OBS: Du kan använda basic XHTML i dina kommentarer. Din mejladress kommerl never bli publicerad om du inte väljer själv att skriva din i textfältet.

Följ den här kommentar feed via RSS