Hoppa över till innehåll

Omstart av Bandmeeting

2014 juli 10
av Madeleine Ericson

Som Patrik Strömberg  nämnde, så har jag fått glädjen att ta över Bandmeeting -ser fram emot det!

Bandmeeting kommer att fortsätta att vara en sida med matnyttigt om musikbranschen, som är i en ständig förändring just nu. Det är spännande att se hur den utvecklar sig och mycket tyder på att den börjar gå i en positiv riktning efter en tuffare tid – det finns hopp!

Planen är även att Bandmeeting ska fortsätta att vara en mötesplats för musiker och de som arbetar inom musikbranschen. Nytt för nätverksträffarna är att även musikproducenter kommer att bjudas in, som också är en viktig del för band/artister för att nå ut.

Och så en liten presentation om mig. Fick med mig mycket nyttig information om musikbranschen, i samband med de första Bandmeetingträffarna med Patrik Strömberg. Vet hur det är att vara grön och leta musiker och vilka frågor som dyker upp när man har musiken som passion. Hur når man ut med sin musik etc.? Idag fungerar jag som musiker, artist, skriver låtar och producerar musik
Minja Production. Det var kort om mig. Hoppas vi ses!

/Madeleine Ericson

kommentarerna är stängda